Nieuws

Zero Waste gamma van Hygiena

Nieuws Productnieuws

Het nieuwe Zero Waste gamma van de Belgische groothandel in biologische producten Hygiena biedt een breed aanbod aan natuurlijke en herbruikbare producten zoals ecologisch afbreekbare rietjes, duurzame huishoudfolies of Superbee Wax Straps en de plasticvrije kauwgom True Gum. Let’s take care of the planet!
Lees meer ››

Regering neemt drastische maatregelen

Nieuws

In de nacht van vrijdag op zaterdag, om 24 uur meer specifiek, worden alle lessen in Belgische scholen opgeschort en moeten alle cafés, restaurants en discotheken de deuren sluiten. En dat tot en met 3 april, het begin van de Paasvakantie.
Lees meer ››

Unizo pleit voor Corona rampenfonds

Nieuws

"De overheid moet de getroffen sectoren ondersteunen zodat ze deze periode kunnen overleven, en nadien een economische doorstart kunnen maken." Dat zegt Unizo. "We beseffen dat er drastische maatregelen nodig zijn om deze crisis te bedwingen, maar het neemt niet weg dat de overheid de plicht heeft om de getroffen sectoren te ondersteunen."
Lees meer ››

Retailstudie IBM legt veranderend koopgedrag bloot

Nieuws

Het IBM Institute for Business Value en de National Retail Federation maken de resultaten bekend van een grootschalig onderzoek naar het shopgedrag van 18.980 consumenten in 28 landen. Daaruit komen 2 belangrijke conclusies. Ontdek ze hier en leer hoe jij er op kan inspelen!
Lees meer ››

Groene energie van Versluys Arena voor Delhaize Searena

Nieuws

KV Oostende is goed op weg om het eerste CO2-neutrale voetbalstadion in België te hebben. De club plaatste daarvoor 1.036 zonnepanelen op het dak van de Versluys Arena, betaald via een crowdfundingproject. De elektriciteit van de zonnepanelen wordt afgenomen door buur Delhaize Searena.
Lees meer ››

Typische 'bar tabac' sterft uit in Frankrijk

Nieuws

In veel gemeenten in Frankrijk verdwijnt de 'bar tabac'. Om deze typische dorpscafés van de ondergang te redden, worden nu verschillende projecten opgericht. De organisatie GROUPE SOS wil bijvoorbeeld dit jaar 100 cafés nieuw leven inblazen.
Lees meer ››

6 nieuwe Shop&Go’s

Nieuws Winkelopeningen

Gisteren opende Delhaize maar liefst zes nieuwe Shop&Go’s bij Q8-tankstations. Naast tanken, kunnen klanten er ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop&Go’s. Die bieden een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten aan.
Lees meer ››

Zaterdag 21 maart eerste Winkelhierdag!

Nieuws

UNIZO organiseert op zaterdag 21 maart de allereerste Winkelhierdag. Idee erachter is om de klanten te sensibiliseren over de fijne service, het eerlijke advies of gewoon voor de leuke babbel in en bij de lokale winkelier.
Lees meer ››

Corona: Liantis helpt helpen

Nieuws

Zonder mee te doen aan bangmakerij heeft Liantis enkele tools verspreid die pragmatisch informeren en ondersteunen op een laagdrempelige manier. We ontvingen de link naar een informatieve website pagina die systematisch upgedate wordt en een aantal posters waarmee je jouw personeel kan informeren.
Lees meer ››