Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Opening AD Delhaize Landen

Nieuws Winkelopeningen

Midden in de coronacrisis opende de nieuwe AD Delhaize Landen officieel haar deuren. "Wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen Olivier en Julie de Mol, de zelfstandige uitbaters.
Lees meer ››

7de Carrefour Express in ziekenhuis

Nieuws Winkelopeningen

Op zaterdag 28 maart opende de Carrefour Express MontLégia haar deuren in Kliniek CHC MontLégia in Luik. De opening werd vervroegd vanwege het coronavirus en de winkel is aanvankelijk alleen voor het ziekenhuispersoneel toegankelijk. Het is de zevende Express die in een ziekenhuis gevestigd is.
Lees meer ››

Heropening voor vernieuwde Proxy Muizen

Nieuws Winkelopeningen

12 maart heropende de vernieuwde Proxy Delhaize Muizen. "Onze winkel speelt nog meer in op de verwachtingen van de klanten met een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en nabijheid in alle betekenissen van het woord”, zeggen Chris Luyckx en Steven Van Aerschot, de zelfstandige uitbaters.
Lees meer ››

6 nieuwe Shop&Go’s

Nieuws Winkelopeningen

Gisteren opende Delhaize maar liefst zes nieuwe Shop&Go’s bij Q8-tankstations. Naast tanken, kunnen klanten er ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop&Go’s. Die bieden een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten aan.
Lees meer ››

Nieuwe buurtwinkel voor Oostnieuwkerke

Nieuws Winkelopeningen

Tot drie jaar geleden kon je langs de Westrozebekestraat in kledingwinkel Vaco terecht voor een nieuw pak, maar binnen enkele maanden kan je er aanschuiven voor je dagdagelijkse boodschappen. Tonny Hoste (47) en Ilse Rollez (38) openen er begin april de deuren van een Spar Express.
Lees meer ››