Ledenvoordelen

Exclusief bij Buurtsuper.be: gratis HACCP-begeleiding

Handelszaken die voeding portioneren, verwerken, verpakken en verhandelen moeten werken volgens strenge, Europese hygiënenormen. Die zijn vastgelegd in de HACCP-wetgeving. Zij moeten ook kunnen bewijzen dat zij conform de hygiënenormen werken en dit door een autocontrolesysteem op te zetten voor hun voedselveiligheid. Wie zijn autocontrolesysteem laat keuren en valideren, strijkt een korting op van 75% op de jaarlijkse FAVV-heffing. Onze voedseladviseurs begeleiden u graag en vakkundig naar een validatie van uw autocontrolesysteem en het behalen van een zogenaamde ‘Smiley’.

Lees meer ››

Exclusief bij Buurtsuper.be: gratis PMO-opleiding

PMO staat voor Personeels- en Management-Opleidingen in de retail, maar ook voor Praktijkgericht, Maatwerk en Origineel. Met korte, praktijkgerichte modules, die we organiseren óp de winkelvloer, pakken wij het anders aan dan de klassieke opleidingsverstrekkers.

Lees meer ››

Exclusief voor Speciaalzaken

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ wil Buurtsuper.be speciaalzaken verenigen en ondersteunen. Er worden vier thema-avonden georganiseerd en een inspiratiereis.

Lees meer ››

Franchise

In de voedingsdetailhandel is een overgrote meerderheid van de winkeliers de jongste decennia in een franchiseformule gestapt, een manier van samenwerken zie zowel voor de franchisegever als -nemer een toegevoegde waarde biedt. Franchising biedt een interessante tandem voor franchisegevers en -nemers. Maar let op voor contactclausules die bedreigend zijn voor de investeringen van de franchisenemer. Via www.allesoverfranchising.be informeren we zowel startende als gevestigde franchisenemers over allerlei wetenswaardigheden rond franchise en reiken we de nodige tools aan om zelf de belangrijkste valkuilen in contacten te ontdekken.

Lees meer ››

Het magazine

Het Super magazine is hét best gelezen en gewaardeerde magazine voor en door de zelfstandige supermarkt- en buurtsuperuitbater. Lees de online versies via linken hieronder of download de Buurtsuper.be App. Veel leesplezier!

Lees meer ››

Andere voordelen

Buurtsuper.be is de UNIZO organisatie van zelfstandige supermarkten en speciaalzaken. Wij verdedigen hun collectieve belangen, inspireren en ontzorgen hen door een aangepast aanbod van individuele diensten en adviezen.

Lees meer ››