Andere voordelen

Belangenbehartiging
Buurtsuper.be ijvert voor een toekomst waarin zowel het economisch als het maatschappelijk belang van de buurtsuper door iedereen wordt erkend en gewaardeerd. Daarvoor plegen we overleg met beslissingsnemers, zetelen we in belangrijke advies- en overlegorganen en voeren we actief persbeleid.

Meer weten? Volg onze acties via de actuele nieuwsberichten op deze site en onze Facebook pagina.

Subsidies & steunmaatregelen 
Detailhandelaars, zowel food als non-food, kunnen gebruik maken van een brede waaier aan steunmaatregelen. Er is altijd wel een subsidie die u mist! 

Meer weten? Neem dan contact op via info@buurtsuper.be

Vragen of advies nodig? 
Ons team staat voor u klaar! Heeft een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan contact op via tel. 02 212 26 22 of via info@buurtsuper.be. Uw mailtje komt meteen bij de juiste adviseur terecht die u zo snel als mogelijk zal verder helpen. 


Andere voordelen
 

Buurtsuper.be sluit regelmatig partnerships met bedrijven, adviseurs en leveranciers die een toegevoegde waarde voor uw onderneming kunnen betekenen. Check deze hier!  

zonneenergie

Vragen rond zonne-energie? 
De energiefactuur in uw buurtsuper weegt steeds zwaarder door en bedraagt al snel meer dan 1% van uw omzet. Wilt u graag de energiefactuur drastisch verminderen en zelf groene stroom produceren? Maak dan nu gebruik van deze oplossing, aangeboden door Buurtsuper.be. Mogelijk heeft uw supermarkt een groot en nauwelijks beschaduwd dak, zodat er mogelijkheden zijn om zonnestroom op het dak te (laten) produceren. Waarschijnlijk zijn er veel leveranciers en brookers die hiertoe reeds voorstellen hebben gedaan, maar u heeft als zaakvoerder te weinig kennis, tijd en middelen om door de bomen het bos te zien …

Buurtsuper.be biedt de oplossing! Via onze samenwerking met Zero Emission Solutions, hiervoor aangesteld door de Vlaamse Overheid, kan u al uw vragen rond zonnestroom stellen, een prescan laten opmaken voor uw bedrijf en offertes laten vergelijken (van energieleveranciers of brookers, voor PV-installaties en voor pistes voor externe voorfinanciering).

Interesse? Neem dan contact op met aurelie.camps@buurtsuper.be. Zij brengt u in contact met Zero Emission Solutions.

Ook lid worden? Check hier al onze ledenvoordelen of voer hier je gegevens in en wij contacteren je binnen de twee werkdagen!  

Waarom werden zij lid?

Al zeven jaar geven Wim Ameys en echtgenote Carla Weverbergh elke dag het beste van zichzelf in hun Spar in Halle en Sint-Genesius-Rode. Ze zijn er van overtuigd dat een krachtdadige belangenorganisatie zoals Buurtsuper.be noodzakelijk is.
Lees hier waarom zij lid werden van Buurtsuper.be

 

Chris Luyckx en Steven Van Aerschot

Chris Luyckx en Steven Van Aerschot verwelkomen hun klanten elke dag in een moderne buurtsupermarkt. Wanneer ze hun Proxy Delhaize in Muizen bij Mechelen willen uitbreiden en verbouwen, winnen ze advies in bij Buurtsuper.be over mogelijke subsidiemaatregelen.

Lees hier waarom zij lid werden van Buurtsuper.be