Exclusief bij Buurtsuper.be: gratis HACCP-begeleiding

Onze begeleiding HACCP-Voedselveiligheid 
Investeren in een gevalideerd autocontrolesysteem is een gegarandeerd rendabele investering, want met een gevalideerd autocontrolesysteem betaalt u slechts 1/4 van de jaarlijkse FAVV-heffing. De vraag is alleen: hoe doet u dit, zo'n autocontrolesysteem uitwerken, het laten auditen én een reële kans maken op een goedkeuring en validatie?

Leden van Buurtsuper.be kunnen zich gratis laten begeleiden naar een validatie van hun autocontrolesysteem. Maak een afspraak met één van onze voedseladviseurs. De adviseur komt bij u langs, bespreekt samen de infrastructuur van uw verkoop-en werkruimtes, de huidige werkmethodes, de noodzakelijke administratie en maakt een verslag op met de (eventueel) op te nemen punten. Vaak volstaat een minimale investering om uw zaak en werkwijze helemaal klaar te zetten voor een audit en validatie.

Maak nu kennis met onze voedseladviseurs en leg meteen een afspraak vast:
- Veronique Bert via veronique.bert@unizo.be of 0497/81.81.57
- Ann Wayenberg via ann.wayenberg@unizo.be of 0483/22.75.66

FAVV Smiley
De Smiley is een zelfklever die aantoont dat het bedrijf een geloofwaardig systeem van voedselveiligheid toepast en wordt uitgereikt door een erkende certificatie-instelling, het OCI, na de validatie van uw autocontrolesysteem. Elke Smiley draagt een uniek identificatienummer en is 3 jaar geldig. U mag deze op een goed zichtbare plaats in de winkel hangen. 

De voedseladviseurs van Buurtsuper.be begeleiden en ondersteunen u graag in het behalen van deze Smiley. 

Interesse? Neem dan contact op met Veronique Bert via veronique.bert@unizo.be of 0497/81.81.57

Toelating-Registratie-Erkenning
Wie professioneel in contact komt met voeding (in de teelt, in de productie, in de verpakking, in het vervoer of in de groot- en kleinhandel), moet een toelating/registratie of erkenning (afhankelijk van de activiteiten) aanvragen bij FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Jaarlijks moeten deze bedrijven ook een heffing betalen aan het FAVV, om de werking ervan te financieren. Deze vergunning moet u aanvragen VÓÓR de start van de activiteiten. Afhankelijk van de concrete activiteit zal je onderneming dus een registratie, een erkenning of een toelating krijgen.

Voor meer info, contacteer onze voedseladviseurs of http://www.favv-afsca.be/professionelen/erkenningen/aanvraag/

Ook lid worden? Check hier al onze ledenvoordelen of voer hier je gegevens in en wij contacteren je binnen de twee werkdagen! 

Waarom werden zij lid?

20191011_5227077405da079f92d951

Twee jaar geleden startte het ondernemersavontuur van Stacy Buys en Joachim Dero met de opening van hun Carrefour Express Melsen. “We hadden grote plannen en ideeën en kregen heel veel informatie over ons heen”, zegt Stacy. “Al snel merkten we dat we vooral bezig waren om de winkel draaiende te houden en daardoor een goed beeld van onze winkel misten.”
Lees hier waarom zij lid werden. 

 

12006_DANN_1

Voor Carlos Struyvelt van Carrefour Market Evergem zou het evident zijn dat ALLE zelfstandige supermarkten lid worden van Buurtsuper.be: “Alleen al de begeleiding rond voedselveiligheid en het behalen en behouden van de Smiley, is het lidgeld meer dan waard.”
Lees hier waarom hij lid werd.