Exclusief voor Speciaalzaken

Project 

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ wil Buurtsuper.be speciaalzaken verenigen en ondersteunen. Er worden vier thema-avonden georganiseerd en een inspiratiereis.

In het project zetten we vooral in op ervaringsuitwisseling tussen collega-zaakvoerders, vertrekkend van een interessant thema dat ingeleid wordt door een expert ter zake.

Klik hier voor de agenda van de thema-avonden en inspiratiereis.

Ben je lid van Buurtsuper.be? Handig, want dan kan je gratis deelnemen! Nog geen lid? Kom dan een keer vrijblijvend deelnemen en ontdek de meerwaarde voor jouw zaak! 

Download hier de folder met meer informatie over het project. 

Lidmaatschap Buurtsuper.be 

Wist je dat leden van Buurtsuper.be recht hebben op gratis HACCP-begeleiding of een gratis PMO-opleiding én heel wat ondersteuning & advies! 

Je kunt kiezen tussen:
• een persoonlijke begeleiding & jaarlijkse update m. b.t. voedselveiligheid: onze experts nemen een pak zorgen van je over! 
• én van onze praktijkgerichte PMO-personeelsopleidingen die bij jou op de winkelvloer plaatsvinden op het door jou gewenste moment (zie www.pmocvba.be)

Helemaal gratis? Ja! Je ontvangt eerst een factuur en vraagt de KMO Portefeuille aan (40% subsidie). De rest passen wij voor je bij zodat de opleiding/begeleiding uiteindelijk volledig gratis is.

Meer weten over ons lidmaatschap? Vul ons contactformulier in of neem contact op via aurelie.camps@buurtsuper.be