Over Buurtsuper.be

Onze missie: Samen bouwen aan een Superbuurt!

Buurtsuper.be is de UNIZO organisatie van zelfstandige supermarkten en speciaalzaken. Wij verdedigen hun collectieve belangen, inspireren en ontzorgen hen door een aangepast aanbod van individuele diensten en adviezen.

Onze visie
Buurtsuper.be ijvert voor een toekomst waarin zowel het economisch als het maatschappelijk belang van de buurtsuper door iedereen wordt erkend en gewaardeerd.

Onze waarden
Ons team wil, met dezelfde drive en volharding als onze leden, ondernemen. Wij vertolken de stem van de buurtsuper altijd en overal, en op constructieve wijze. Wij kennen onze leden persoonlijk en zijn maximaal beschikbaar voor hen.

Waarom Buurtsuper.be?
Omdat de buurtsuper met eigen kapitaal en op eigen risico onderneemt, voor tewerkstelling zorgt, het verenigingsleven ondersteunt en een échte ontmoetingsplaats biedt voor de lokale gemeenschap.


Onze bestuursleden

Een groep van enthousiaste en ervaren zelfstandige supermarktondernemers komen regelmatig samen om de strategie en toekomst van Buurtsuper.be te bespreken.

11842_092_Dann_Low


Ons team

Ons team staat, met dezelfde drive en volharding als haar leden, voor u klaar! Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan contact op via tel. 02 212 26 22 of via info@buurtsuper.be 

Uw mailtje komt meteen bij de juiste adviseur terecht die u zo snel als mogelijk zal verder helpen. 

 

Waarom werden zij lid?

Guy Van de Poel

Guy Van de Poel baat, samen met zijn broer Luc, de Spar in Lichtaart uit. Hij vindt dat supermarktuitbaters voor steeds grotere uitdagingen komen te staan. Hij is dan ook blij dat er nog een organisatie zoals Buurtsuper.be bestaat.
Lees hier waarom hij lid werd.