Wijzigingen in Alvo-groep

Nieuws

Alvo kondigt de opening van drie nieuwe winkels aan, maar laat ook weten dat de twee Alvo-winkels in Deurne en Ranst worden overgenomen door een Nederlandse groep.

Supermarkt Magda in Malderen is al geopend en het nieuwe Pall Center Steinfort Luxemburg opent eerstdaags de deuren. Een derde dossier zal op korte termijn afgerond worden.

Tegelijkertijd gaan de Alvo-winkels Francken Deurne en Francken Ranst over in Nederlandse handen. Binnen de familiale onderneming was er geen opvolging en daarom besliste de familie Francken om in te gaan op het aanbod.  

Jan Pelgrims, directeur Alvo: “Uiteraard betreuren we het dat twee van onze zelfstandige supermarkten verkocht zijn, maar anderzijds begrijpen en respecteren we de beslissing van de familie Francken om in te gaan op het aanbod en zo hun retailcarrière af te ronden. De opening van drie nieuwe Alvo-winkels illustreert ook het dynamisme van onze groep die zelfs buiten coronatijden bijzonder mooie resultaten weet neer te zetten.”

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››