Week van de steak-friet: 8 tot en met 15 oktober 2020

Nieuws

Een perfect gebakken stukje rundvlees van bij ons, knapperige gouden frietjes en een heerlijk, frisse salade met verse groentjes. Van 8 tot en met 15 oktober 2020 zet VLAM voor de vierde keer op rij deze Belgische klassieker in de kijker tijdens de Week van de Steak-friet.

Tijdens deze week inspireert VLAM de consument om met vrienden en familie te genieten van deze nationale trots en moedigt hem hierbij aan om voor lokaal geproduceerd vlees te kiezen. Want we mogen terecht trots zijn op ons sappig, mals en kwaliteitsvol rundvlees, geproduceerd door lokale vakmannen.

De Week van de Steak-friet krijgt heel wat zichtbaarheid op de winkelvloer, in de horeca en bij slagers. 

Profiteer met jouw zaak mee van deze gratis aandacht! Organiseer tijdens de Week van de steak-friet een smakelijke promotie in jouw winkel en laat het weten aan je klanten op social media en door de affiche die je via B2B@vlam.be kan aanvragen of hier kan downloaden. 

Rundvlees van bij ons

Bij het klaarmaken van een heerlijke steak-friet kan een sappig stukje rundvlees niet ontbreken. Jouw klanten weten dan ook als geen ander dat ze in jouw winkel aan het juiste adres zijn voor vers, kwaliteitsvlees. 

Zet je bovendien vlees van bij ons in de kijker, dan trek je de lokale kaart: je klant is steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klant zal dit dus zeker weten appreciëren.

Wist je trouwens dat het aanbod van rundvlees van bij ons enorm gevarieerd is? Er bestaat een uitgebreide keuze aan rassen met elk hun eigen smaak. Denk aan het roodbont ras uit het Kempische landschap, wiens vlees een diepe indruk maakt op het bord: mals, dieprood en met een volle smaak. Of onze nationale trots, het Belgisch witblauw: supermals, smaakvol vlees met weinig vet. 

Smaak en kwaliteit hebben alvast alle rassen met elkaar gemeen. Want bijna nergens wordt rundvlees zo streng gecontroleerd en gesoigneerd als bij ons. Zowel op de wei, als op het verkooppunt. Ontdek alle rassenfiches op www.versondernemer.be.

Schermafbeelding 2020-09-04 om 08.49.00

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››