Waar vind ik snel tijdelijke vervanging voor zieke of afwezige medewerkers?

Nieuws

Je kan je vacature posten op de website van VDAB met #COVID19. VDAB behandelt deze vacatures dan met de hoogste prioriteit.

Indien je personeelstekort hebt omwille van coronacrisis, kan je ook een beroep doen op de VDAB. Je hoeft daarvoor enkel je vacature te publiceren op de website van VDAB met de #COVID19 achteraan de naam van de functie waar je naar op zoek bent. 

VDAB behandelt deze vacatures dan prioritair. 

Let wel: het moet om een tijdelijke vacature gaan (personeelstekort omwille van ziekte, drukte, etc.). Je mag #COVID19 niet gebruiken voor andere, reguliere vacatures. 

Vind je het moeilijk om de vacature zelf te posten op de website van VDAB of heb je nog vragen? Dan kan je terecht op de gratis servicelijn van VDAB via tel. 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur). 

Meer weten? Check dan https://www.vdab.be/coronacrisis/vacatures

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››