‘Varken voor alle vorken’ in Spar Bokrijk

Nieuws

De ‘Varken voor alle vorken’ foodtruck rijdt Vlaanderen rond en laat klanten proeven van heerlijke varkensvleesgerechtjes. Afgelopen vrijdag stond de truck aan Spar Bokrijk.

Dit jaar werden de hapjes (vlees en slaatjes) elk afzonderlijk verpakt in een leuke goodiebag met receptenfolder en omschrijving om terug op te warmen 

Acteur Peter Van Asbroeck deelde de lekkere pakketjes uit aan klanten. In elk pakket vond je een portie gemarineerd buikspek met geitenroomkaas, rode kool met appelen en een portie varkenshaasje met geroosterde groeten en truffelmayonaise. In totaal gingen maar liefst 230 klanten met een ‘Varken voor alle vorken’ goodiebag naar huis! 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››