Vandemoortele hoofdleverancier Frites Atelier

Nieuws Productnieuws

Frites Atelier, de ambitieuze frituurketen van topkok Sergio Herman, gaat in zee met het Belgische Vandemoortele. De driedubbel gebakken frites worden vanaf nu gebakken in de fijne frituurolie van Vandemoortele. Benieuwd? Dan kan je proeven in Antwerpen, Gent, Brussel, Den Haag en Arnhem.

Getest en goedgekeurd. De fijne frituurolie van Vandemoortele is geselecteerd op verschillende criteria. In de smaak- en baktest kwam hij als de beste plantaardige olie uit de bus omdat hij perfect samengaat met het specifieke aardappelras waarvan de frites bij Frites Atelier gemaakt worden. Deze olie bestaat uit een unieke compositie van zonnebloemolie, koolzaadolie en maïsolie. Het is deze compositie die voor Sergio Herman en Frites Atelier de doorslag gaf om met Vandemoortele in zee te gaan. Zo kan je vanaf nu bij Frites Atelier terecht voor heerlijk knapperige frites, gebakken in de fijne, duurzame frituurolie van Vandemoortele. Een belangrijke samenwerking want de ene olie is de andere niet. Proeven kan je in Antwerpen, Gent of Brussel. Of steek even de grens over en breng een bezoekje aan de vestigingen in Den Haag of Arnhem.

Lees ook ›› Alle producten (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››