Super magazine

Nieuws

We beleven momenteel onzekere en vreemde tijden … Een kleine zekerheid is niettemin ons Super magazine, dat er heel binnenkort weer aankomt!

In dit coronavrij nummer lees je het verhaal van het jonge ondernemerskoppel Lore Van Geloven en Thomas Machiels, dat na een tegenslag de draad weer oppakte, en van de familie Vanhentenrijk die twee SPAR-winkels uitbaten in Limburg. 

Inspiratie vind je volop in de winkelreportage van de mediterrane Great Market in Schaarbeek. En ook het Super Team van Spar Lichtaart deelt drie gouden tips.

Voor de nieuwe rubriek ‘Na de uren’ mochten we de foodtruck van Kris Derua inspecteren. VLAM directeur Filip Fontaine vertelt over de laatste trends in AGF én doet zelfs een voorspelling voor de toekomst.  

We lichten ook een eerste tipje van de sluier van onze nieuwe superbuurt campagne die dit najaar van start zal gaan met de slogan: “De buurtsuper, jouw perfecte buur. Bedank hem op superbuurt.be”.

En je vindt natuurlijk ook weer heel wat actueel nieuws en inspiratie! 

P.S.: Kan je niet wachten? Lees het magazine hier dan alvast online

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››