Speciaalzaken en hoevewinkels verzameld op lekkervanbijons.be

Nieuws

Vlaams minister Hilde Crevits versterkt de website lekkervanbijons.be zodat Vlamingen voortaan gemakkelijker de weg naar lokale detailhandelaars en hoevewinkels vinden. De website lekkervanbijons.be telde vorige maand meer dan 1 miljoen bezoekers, een absoluut record.

Op de website lekkervanbijons.be van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) wordt vandaag zeer veel inspiratie met producten van onze landbouw aangeboden. Deze website gaat nu een stap verder. Er is op de website een platform toegevoegd waar je eenvoudig en snel de lokale hoevewinkel, bioboer, viswinkel, speciaalzaak, aardbeienautomaat, … op terug kan vinden.

De website rechtvanbijdeboer.be waar alle landbouwers waar je rechtstreeks producten kan kopen op te vinden zijn, wordt geïntegreerd in de website lekkervanbijons.be. Op die manier is er nu één plaats om alle informatie te vinden.

Vandaag heeft de website lekkervanbijons.be al tot 45.000 bezoekers per dag. Afgelopen maand maart was een recordmaand, met meer dan 1 miljoen bezoekers.

Vlaams minister van Landbouw Hilde Crevits: “Het is een sterk signaal naar de Vlaming dat onze bedrijven en kleinhandelaars alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te blijven bedienen. Daarom dat we nu in één platform voorzien waar je als consument eenvoudig je lokale voedingswinkel terug kan vinden om je seizoensproducten te kopen.” 

Blijf jij ook open tijdens deze coronatijd?

Bezorg ons dan jouw gegevens via dit inschrijvingsformulier en wij zorgen dat je zaak wordt opgenomen op de website Lekkervanbijons.be. VLAM maakt dit dan kenbaar via een ruime online mediacampagne. 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››