Simply You wordt Carrefour Food Magazine

Nieuws

Carrefour lanceert deze week haar nieuwe gratis magazine voor klanten: Carrefour Food Magazine. Het magazine verschijnt 10 keer per jaar en "vereenvoudigt het dagelijkse leven met inspirerende recepten, gastronomische nieuwigheden en gemakkelijk te koken ingrediënten", aldus Carrefour.

Elke editie omvat 68 pagina's, inclusief minstens 30 recepten die moeten inspelen op consumententrends zoals flexitarisme of vegetarisme, maar ook respectvol zijn voor het milieu, met name door de strijd tegen voedselverspilling aan te gaan.

Carrefour stelt in dit magazine ook een nieuw concept voor dat deel uitmaakt van haar “Act For Food” programma. "De 'foodacters' zijn alle actoren die actief deelnemen aan het doel beter eten. Lokale producenten die zich inzetten voor authentieke en duurzame productie. Medewerkers die gezonde, smaakvolle en milieuvriendelijke producten selecteren voor klanten. Journalisten die nagaan of brood met 25% minder zout nog steeds even smaakvol is. Klanten die de beslissing nemen om gezonde eetgewoonten aan te nemen."

HHet Carrefour Food Magazine is verkrijgbaar in alle Carrefour-winkels: Hyper, Market en Express aan displays bij de ingang. Het magazine is ook online beschikbaar.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››