Prijsuitreiking Super Team Alvo Huis Maria Ledegem

Nieuws

Omdat er dit jaar helaas geen Buurtsuperfeest was, werden de prijzen voor de Super Teams (een Bongo bon voor elk personeelslid en een mooie foto om in de winkel op te hangen) persoonlijk in de winkels overhandigd.

Bekijk hier het leuke filmpje van de uitreiking voor het Super Team van Alvo Huis Maria Ledegem door Luc Ardies, directeur van Buurtsuper.be en een reactie van de trotse zaakvoerder Johan Debrandere. 

Willen jullie dit jaar ook verkozen worden tot Super Team? Dat kan! Zorg er voor dat je klanten, vrienden en familie stemmen op jouw buurtsuper via de store locator op www.superbuurt.be (vanaf 1/09/2020) of klik hier voor meer info! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››