PMO corona stress-scan

Nieuws

Ons trainingscenter PMO cvba ontwikkelde, samen met ervaren trainers Ils Verheyen en Marc Smits, de corona stress-scan, een (gratis) personeelsopleiding om beter om te gaan met de verhoogde stress omwille van de coronacrisis.

Ons winkelpersoneel heeft het tijdens deze coronatijden soms hard te verduren. Zoals onlangs iemand zei: “Voor de coronacrisis was iedereen voetbalkenner, nu zijn het allemaal virologen!”. Klanten lopen gestresseerd rond en brengen dat gevoel vaak over op het personeel.

Daarom ontwikkelde PMO cvba, samen met de ervaren trainers en stresscoaches Ils Verheyen en Marc Smits, de corona stress-scan. De scan bestaat uit twee individuele gesprekken met elke medewerker van 30 à 45 minuten. Hij of zij krijgt ook een persoonlijk actieplan met praktische tips en tricks over hoe ze met verhoogde (corona)stress kunnen omgaan.

Met deze scan bewijst u als werkgever dat u bekommerd bent om het welzijn van uw medewerkers! 

Klik hier voor de folder met meer info.

TIP: Deze scan komt in aanmerking voor de werkbaarheidscheques waardoor u uw medewerkers bijna kosteloos kan ondersteunen.

Meer weten? Contacteer Bart Persoons, manager PMO via bart.persoons@pmocvba.be of gsm 0477 287.115

 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››