Nog vier plaatsen voor inspiratietrip naar Eindhoven!

Nieuws

Heb jij een speciaalzaak en ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan op 13 en 14 september met ons mee naar het bruisende Eindhoven! Wat mag je verwachten? Tonnen inspiratie op culinair vlak en de ontdekking van nieuwe producten, technieken en (winkel)concepten.

Eindhoven bruist van de creativiteit, unieke hotspots en innovatie. Het is de stad met ongekende events die design en technologie samenbrengen, maar ook een stad waar je fantastisch kan winkelen en eten. Die combinatie van een moderne metropool en Brabantse gezelligheid maakt Eindhoven één van de spannendste steden van Nederland.

Deze trip wordt georganiseerd exclusief voor voedingsspeciaalzaken! Naast de plaatselijke cultuur maken we kennis met lokale producten en producenten. Het wordt vooral genieten in combinatie met tonnen inspiratie. 

Programma 

Op het programma staat een bezoek en lunch bij ontwerper Piet Hein Eek, een fietstocht met gids in Eindhoven, een bezoek aan de (op planten, kruiden, groenten en kleur geïnspireerde) keuken van Phood Kitchen én een uniek Dinner in Motion, hét meest bijzondere restaurant van Nederland. In dit 360° restaurant geniet je van een 6-gangen diner terwijl al je zintuigen geprikkeld worden als om je heen én op tafel de meest prachtige beelden verschijnen.

Op dag 2 plannen we een rondleiding aan Strijp-S. Dit voormalige Philipsterrein werd omgevormd tot een uniek stedelijk gebied in een creatieve sfeer. Daar bezoeken we, onder andere, het aquaponicssysteem (een duurzaam systeem voor voedselproductie dat aquacultuur combineert met hydrocultuur in een circulair systeem) van Duurzame Kost, genieten we van een lunch bij de fusion keuken van MOOD, een dessert bij de creatieve Pastryclub en de foodexperience bij Intelligentia Taste Rooms.

Klik hier voor het gedetailleerde programma

Verblijf

Inntel Hotels Art Eindhoven is een viersterrenhotel. Dit design hotel ligt op een unieke locatie in het centrum van Eindhoven en is gedeeltelijk gevestigd in het rijksmonument, de Philips Lichttoren.

Hotel

Inschrijven

Deze trip kunnen we aanbieden aan een ledentarief van €795 per persoon voor een dubbele kamer en €875 per persoon voor een enkele kamer (prijs exclusief btw, persoonlijke kosten en annuleringsverzekering).

Deelnemers komen met eigen vervoer naar Eindhoven, ter plaatse zijn alle bezoeken op wandelafstand. 

Heb je nog vragen of wil je inschrijven voor deze trip? Neem dan contact op met Aurélie Camps via aurelie.camps@buurtsuper.be of schrijf je in via het formulier op deze pagina

Let op: wacht niet om te schrijven want het aantal plaatsen is beperkt

Meer weten? 

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ wil Buurtsuper.be speciaalzaken verenigen en ondersteunen. Er worden vier thema-avonden georganiseerd en deze inspiratietrip. Check hier de data en thema's van de andere sessies.

Met dank aan: Vrienden van de Smaak www.vriendenvandesmaak.be Didier Bastiaens +32 472 51 15 28 - didier@otimo.be

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››