Nederlandse Aldi's hardleers met niet naleven coronamaatregelen?

Nieuws

Retail.nl meldt dat een Nederlandse Aldi winkel in Bunschoten voor de tweede keer in korte tijd beboet voor het niet naleven van coronamaatregelen.

Het filiaal in Bunschoten voerde, ondanks herhaald waarschuwen, geen deurbeleid en ook werd de anderhalve meter afstand niet in acht genomen, dat meldt Toezicht Bunschoten. De officier van justitie bepaalt hoe hoog de boete wordt.

Eerder werd een Aldi-filiaal in Woudenberg een boete van vierduizend euro opgelegd omdat de winkel al wekenlang coronamaatregelen aan zijn laars lapt. De gemeente dreigt de budgetsuper te sluiten als deze geen orde op zaken stelt.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››