Lotus lanceert twee nieuwe gebakjes

Nieuws Productnieuws

Lotus brengt niet één, maar twee nieuwe gebakjes op de markt: de Tartélice Chocolade en Tartélice Framboos.

Het nieuwe chocoladetaartje is er eentje voor échte chocoholics. Het is gemaakt met zachte chocoladecake én heeft een extra laagje chocoladevulling. In het frambozentaartje zit er onder de malse cake dan weer een heerlijk laagje frisse frambozenvulling. Een absolute aanrader voor de fijnproevers onder ons!

Nieuw kleedje, authentiek recept

Samen met de nieuwkomers maakt het gekende appeltaartje Pommeline vanaf april ook deel uit van het Tartélice-gamma.
Tijd voor een nieuwe naam én een nieuwe look dus. Het vroegere Pommeline-gebakje heet voortaan Tartélice Appel, maar behoudt zijn lekkere, originele bakkersrecept. Het pakje krijgt ook het frisse en moderne Tartélice-kleedje.

Lees ook ›› Alle producten (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››