Laurence Vechter (Van Eccelpoel) wint Shop Design Award!

Nieuws

Ons Buurtsuper.be-lid Laurence Vechter van de Herentalse Supermarkt Van Eccelpoel is de winnaar geworden van Shop Design Awards 2019-2020, Categorie Supermarkt.

De jury motiveerde haar beslissing met het feit dat de unieke positionering van deze familiale supermarkt consequent werd doorgetrokken in alle interieuraspecten van de - in het afgelopen jaar - vernieuwde buurtsuper: “Alle elementen zijn in detail in symbiose met elkaar verbonden. Van de schort van het winkelpersoneel tot de integratie van de elektronische weegschalen in een authentieke corner. Van Eccelpoel is er met zijn nieuwe winkel in geslaagd om het gevoel te geven van een markt, waar het gezellig kuieren is van afdeling naar afdeling, langs kleine stands en verleidelijke presentaties. Ook aan de instore communicatie en de visual merchandising is zorgvuldig aandacht besteed. Een nieuwe referentie in België. Zeer grote investering wel, maar dat getuigt ook van durven.”

Foto: Van Ecclepoel

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››