Iedereen ‘Groentevakman’ in 2020!

Nieuws

De verkiezing van de ‘Groentevakman’ heeft dit jaar helaas niet kunnen plaatsvinden. Maar wij verkiezen in 2020 alle lokale telers, versspeciaalzaken en buurtsupers tot 'Groentevakman van het jaar'!

Onze verse groenten en fruit worden met veel passie en expertise geproduceerd door lokale telers. Met dezelfde passie en fierheid brengen buurtsupers en speciaalzaken die versproducten tot bij de consument. Ook in moeilijke tijden blijven zij zich inzetten om hun belangrijke maatschappelijk rol te vervullen. Samen realiseerden ze tijdens de coronacrisis een omzet van maar liefst +36% in vers. Wat een topteam!

Daarom verkiezen we dit jaar alle lokale telers, versspeciaalzaken én buurtsupers tot ‘Groentevakman van het jaar.’

TIP: In 2021 zal de wedstrijd ‘Groentevakman van het jaar’ weer plaats vinden. Stel je zeker kandidaat! We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en social media of check www.besteversspecialist.be

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››