Hygiena stelt Biosaurus maïschips voor

Nieuws Productnieuws

Hygiena, groothandel in natuurproducten, voegt maïschips ‘Biosaurus’ toe aan zijn assortiment. Deze maïschips bevatten geen transvetten of cholesterol en zijn glutenvrij. Bovendien zijn ze niet gefrituurd maar ovengebakken op lage temperatuur waardoor ze rijk zijn aan mineralen en vitamines.

Healthy hapjes
De maïschips van Biosaurus zijn een handige snack voor jong en oud. Dankzij de leuke dino’s op de verpakking en de chips in dinovorm zijn ze zeker een favoriet van de kids. Alle producten komen van rasechte bioboeren. Er zijn dus geen chemicaliën of kunstmatige smaakstoffen toegevoegd.

De Biosaurus maïschips is verkrijgbaar in drie smaken:

IGOR: kaassmaak

BABE: ketchup

JUNIOR: zeezout

De chips zijn beschikbaar in verpakkingen van 15g en 50 g.

Prijzen:

  • € 0,55 (15g)
  • € 0,99 (50g)

Lees ook ›› Alle producten (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››