Great Market

Nieuws

Amper zes maanden na de opening wordt de Great Market aan de Leuvensesteenweg in Schaarbeek door verschillende media uitgeroepen tot hét niet-te-missen adres voor lekkerbekken. Lees er alles over in het Super magazine (en check hier de foto's)!

De Great Market, die tot de Alvo groep behoort, opende zijn deuren op 13 juni van vorig jaar. Hier kom je om de lekkerste mediterrane smaken in huis te halen. Wijnen uit Libanon, Sicilië, Portugal of Armenië, rozenconfituur uit Damascus, notenconfituur uit Armenië, honing uit Georgië, Griekse olijfolie, granaatsiroop uit Jordanië … Maar ook fruit, groenten, kazen, thee en infusies, Libanees brood dat ter plekke wordt gemaakt volgens de traditionele methode, en meer dan driehonderd soorten kruiden! 

Gastvrijheid staat hier centraal. Deze supermarkt heeft verschillende togen: een slagerij, een gebaktoog, een bakkerij, een hoek met Syrische pizza's en een uitgebreide traiteurdienst die centraal opgesteld staat in de winkel. Daar vind je typische producten uit Syrië, Griekenland, Spanje of het Midden-Oosten. De schotels kunnen meegenomen worden of ter plekke geproefd in een degustatieruimte met vijfendertig plaatsen.

Lees het verhaal van de familie Kriakos en hun Great Market in het Super magazine, klik hier

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››