Gordon's lanceert alcoholvrije Gordon's Gin & Tonic

Nieuws Productnieuws

Gordon’s Non-Alcoholic Gin & Tonic is het nieuwe, heerlijke alternatief voor het gebruikelijke aperitiefmoment. Het verfrissende drankje bevat al de complexiteit van een Gordons & Tonic, maar met minder dan 0.5% alcohol per volume.

De onmiskenbare botanische mix van Gordon's kenmerkende jeneverbesprofiel wordt ook gedragen door de alcoholvrije versie geïnspireerd op de originele Gordon’s London Dry Gin. Het extract is zorgvuldig toegevoegd om te verzekeren dat het product dezelfde, unieke smaak van een Gordon's & Tonic bevat. Dit met slechts een hint van de gin en 68 calorieën per serving.

Ready-to-drink en te verkrijgen in twee heerlijke varianten: limoen en pompelmoes, zowel in bars als in jouw koelkast thuis de perfecte keuze om te klinken, wanneer je maar wil.

Gordon’s Non-Alcoholic Gin & Tonic is nu exclusief beschikbaar bij Delhaize voor €1.99 per flesje van 250ml. Voor meer info surf je naar www.gordonsgin.com.

Lees ook ›› Alle producten (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››