Extra ontsmettingsalcohol van drankenproducent Konings

Nieuws

Vanaf deze week produceert Konings 450.000 glazen 500 ml-flessen gedenatureerde ontsmettende alcohol (70%). Bedrijven die voeding aanbieden en waarvan de werknemers in rechtstreeks contact staan met de consument, kunnen de alcohol bestellen.

Drankenproducent Konings uit Zonhoven heeft in de voorbije weken ca 300.000 glazen 700 ml-flessen hand-alcohol-gel (80%) aan kostprijs ter beschikking gesteld aan de zorgsector. De Vlaamse overheid heeft hiervan het overgrote deel aangekocht, de rest werd door Konings rechtstreeks bezorgd aan ziekenhuizen, woonzorgcentra, gemeentebesturen, welzijnsverenigingen, …

Vanaf deze week voorziet Konings de productie van 450.000 glazen 500 ml-flessen gedenatureerde ontsmettende alcohol (70%). Dit product is specifiek voorzien voor bedrijven die er nood aan hebben om hun continuïteit te waarborgen.

Daarnaast wil Konings focussen op bedrijven die voeding aanbieden en waarvan de werknemers in rechtstreeks contact staan met de consument zoals food retail.

Bestellingen vanaf een minimum hoeveelheid van 144 flessen kunnen geplaatst worden via deze link https://forms.gle/M3hTHsrvJ7dQnF3z6 (leveringen mogelijk vanaf vrijdag 10/04).

In een latere fase wordt ook gekeken naar producten die rechtstreeks aan de consumenten ter beschikking kunnen gesteld worden. 

Voor meer info contacteer Hanne Damm via H.Damm@konings.be of Frank Vandebeek via F.Vandebeek@konings.be

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››