Eindejaarsgeschenken van The Botanist gin

Nieuws Productnieuws

De twee geschenkdozen die The Botanist gin voor eindejaar uitbrengt, nodigen uit om op zoek te gaan naar de avonturier in jezelf met respect voor de natuur .

The Botanist gin voert je mee naar de Hebriden eilanden voor de kust van Schotland. Op het ongerepte eiland Islay plukken eilandbewoners de 22 lokale, wild groeiende botanische ingrediënten voor deze ‘small batch gin’ zorgvuldig met de hand. Samen met de 9 bessen- en granensoorten die traditioneel deel uitmaken van de samenstelling van gin, worden deze met de hand geplukte kruiden en planten vervolgens gedistilleerd in de laatste Lomond-distilleerkolf ter wereld. 

Met de The Botanist Foraging Tumbler geschenkdoos roep je de avonturier in jezelf op: trek de Belgische bossen of velden in om vervolgens na te genieten met een natuurcocktail op basis van The Botanist en zelfgeplukte botanicals als fluitenkruid, berenklauw en sleutelbloem. De twee stalen drinkbekers in deze box zijn perfect om je kruiden te verzamelen én om nadien te proeven van je eigen cocktailcreatie. Exclusief verkrijgbaar bij cavisten. 

The Botanist Tin Planter geschenkdoos biedt je naast een fles gin en de lekkerste cockailrecepten ook  een stijlvolle plantenbak om je liefde voor kruiden in te botvieren. Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize.

Lees ook ›› Alle producten (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››