Deel de filmpjes van Nick, Astrid en Emilie!

Nieuws

Om te bewijzen dat de buurtsuper écht de perfecte buur is, daagden we acht influencers uit. Ze gingen bij hun buren aankloppen en dingen vragen die je eigenlijk enkel bij je buurtsuper kan krijgen. Heb jij hun grappige filmpjes al gedeeld?

Onder andere Nick Laenen, bekend van het programma ‘Blind Getrouwd’, ging met een verborgen camera bij zijn buur langs om koffie, én melk en suiker én Jules De Strooper koekjes te vragen. Astrid Coppens bleek van alles voor haar baby nodig te hebben en Emilie Dupuis (FR) dacht haar ontbijt gewoon bij de buren te gaan halen.

Uit hun zoektocht blijkt dat de buurtsuper echt de énige buur is waar je alles aan kan vragen! Hun filmpjes vind je via www.superbuurt.be

Ook ‘local heroes’ Kasper Heene, Eline Van Dingenen, Naomi & Carina, Amaury Van Kenhove en Marine Eloy (FR) deden dezelfde test bij hun buren. Hun stunts leverende enkele hilarische filmpjes op die je kan bekijken (en delen) via de Facebook pagina en het YouTube kanaal van Superbuurt. 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››