Cru blijft verlies maken

Nieuws

In De Tijd staat vandaag te lezen dat Colruyt 10 miljoen euro extra in Cru investeert. Met de kapitaalverhoging dempt de supermarktgroep 8 miljoen verlies op een omzet van 15,5 miljoen euro per jaar.

Cijfers over het boekjaar dat twee weken geleden eindigde, zijn er niet. Colruyt rapporteert ze niet apart. In het najaar verschijnen ze wel op de site van de Nationale Bank.

Cru is al jaren verlieslatend. Een jaar geleden bedroeg het overgedragen verlies 16,5 miljoen euro. Het eigen vermogen is vorig jaar onder nul gedaald. Vandaar de kapitaalverhoging.

Cru heeft winkels in Antwerpen, Gent en Overijse. Er komt in de zomer van 2021 nog een winkel in Dilbeek bij. 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››