Carrefour en Mestdagh vernieuwen partnerschap

Nieuws

De Carrefour- en Mestdagh-groepen vernieuwen hun masterfranchise-overeenkomst die sinds 2010 van kracht is. "Het nieuwe akkoord benadrukt nieuwe synergieën en een meer gecoördineerde expansiestrategie", aldus Carrefour. "Dit opent voor de Mestdagh-groep toegang tot alle Carrefour-winkelformats van minder dan 3.000 m²."

“Tot nu toe voorzag ons contract voor Mestdagh enkel toegang tot de verkooppunten van ‘Carrefour Market’, waarvan we vandaag al 85 winkels hebben, voornamelijk in Wallonië en Brussel. We zijn dan ook tevreden dat we onze uitbreidingsstrategie kunnen plannen met winkelformats die overeenkomen met ons DNA: nabijheid en gezelligheid, bijvoorbeeld in meer stedelijke centra. Zo willen we voldoen aan de verwachtingen van de consument”, verduidelijkt Fabienne Bryskère, CEO van Mestdagh. Het nieuwe masterfranchisecontract gaat in op 1 januari 2021.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››