Carrefour Bonus Card ook beschikbaar in Wallet

Nieuws

Carrefour biedt haar klanten sinds kort de mogelijkheid om hun Carrefour Bonus Card toe te voegen aan de Wallet van hun smartphone. Deze nieuwe toepassing is vooral bedoeld voor klanten die de Carrefour App niet actief gebruiken.

De Wallet is beschikbaar op iPhone en Android en vereist geen bijkomende installatie op de smartphone. De Wallet is een mobiele applicatie waarmee de klant creditcards, debit- en prepaidkaarten op één plek kan verzamelen, opslaan en online mee kan betalen. De app is gekoppeld aan Google Pay of Apple Wallet. Met de Wallet kan de klant ook klantenkaarten, kortingsbonnen, vervoersbiljetten of bioscoopkaartjes op één plek bewaren.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››