Binnenkort Jumbo in Hasselt

Nieuws

Nog voor het einde van 2020 opent de Nederlandse supermarktketen Jumbo een winkel in Hasselt. Voor de nieuwe zaak worden nog 70 medewerkers gezocht.

Er zijn momenteel al Jumbo-winkels in Pelt - vlak bij de grens en de eerste in België - en in Lanaken. De derde is dus voor Sint-Lambrechts-Herk, deelgemeente van Hasselt. De winkelketen wil de klanten bekoren met een mix van typische Hollandse producten en Belgische klassiekers.

“Om van al onze klanten fans te maken, zoeken we zo’n 70 enthousiaste winkelmedewerkers”, aldus Peter Isaac, Managing Director van Jumbo België. “We willen op termijn naar zo’n honderd Jumbo’s groeien. Zo kunnen we in heel Vlaanderen mensen laten kennismaken met onze formule. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit voor elkaar gaan krijgen”, besluit Isaac.

Bron: Made in Limburg

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››