Aldi test automaat voor boodschappen

Nieuws

Aldi Süd heeft een automaat voor boodschappen geïntroduceerd: de ‘Aldimat’. Het automaat staat in het Duitse Haßloch in Rijnland-Palts. Klanten kunnen er ook buiten de openingstijden van de supermarkt boodschappen doen.

Klanten kunnen er de hele dag door gegrilde producten, zoals steaks en worstjes, maar ook ontbijtproducten zoals kaas, eieren en boter kopen. De prijs van de etenswaren is volgens Aldi gelijk aan die in de supermarkt. Het uitrollen van de Aldimat naar andere filialen staat volgens Aldi (nog) niet op de planning; het gaat vooralsnog slechts om een test.

Bron: retailnews.nl

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››