Albert Heijn Mechelen wordt grootste van België

Nieuws

De supermarkt die Albert Heijn eind 2021 in Mechelen opent, wordt de eerste XL-versie en meteen de grootste Albert Heijn van België. Volgende week start de bouw van het winkelpark Malinas in de lus van de R6, waar de winkel ook de deuren zal openen.

Heel wat baanwinkels die vandaag nog op het Rode Kruisplein en de Guido Gezellelaan gevestigd zijn, verhuizen naar Malinas. Onder andere AS Adventure, JBC en Van den Borre nemen hun intrek in het winkelpark van 23.750 vierkante meter groot.

Van de Albert Heijn XL-formule zijn er in Nederland al 37. Die formule lanceerde Albert Heijn in 2002 en is met haar warenhuizen van minstens drieduizend vierkante meter verkoopoppervlakte heel wat groter dan een traditionele Albert Heijn-supermarkt. Naast voeding kunnen klanten er terecht voor een groot assortiment non-food.

Foto: Albert Heijn

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››