5% korting op 200 producten met Nutri-Score A en B

Nieuws

Vanaf vandaag wordt de promotie '1 product kopen = 1 product gratis' in de Delhaizewinkels opnieuw toegepast op een brede selectie van producten. Delhaize lanceert vandaag ook de Goebezig Prijsjes, een korting van 5% op 200 producten met een Nutri-Score A & B voor alle klanten met een Plus-kaart.

Deze promoties hebben volgens Delhaize betrekking op producten die beantwoorden aan de 'actuele behoeften' van de consument. "In de lockdownperiode hebben veel Belgen hun koopgedrag immers veranderd. Delhaize heeft dit opgemerkt en past zich aan door kortingen op 33 producten aan te bieden die de koopkracht van haar klanten moeten verbeteren", aldus Delhaize.

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2378)

23.500 keer bedankt!

Nieuws

Dit weekend werden er massaal bedankjes verstuurd via onze campagnesite www.superbuurt.be: 23.500 keer al bedankte een consument zijn of haar favoriete buurtsuper! En zoveel stemmen, dat geeft natuurlijk weer een nieuwe tussenstand voor onze Super Teams van 2020.
Lees meer ››

Consument geeft meer geld uit aan voeding

Nieuws

UNIZO publiceerde naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ onderzoeksresultaten die uitwijzen dat tijdens het afgelopen voorjaar de consumenten vooral meer geld uitgaven aan voeding en dranken (28,99% van de consumenten).
Lees meer ››