CRU opent tweede belevingsmarkt in Wijnegem

Nieuws Winkelopeningen

Een jaar na de opening van CRU Overijse blijkt deze overdekte versmarkt, de eigenzinnige telg van Colruyt Group, een succes. Op 28 mei opent de tweede CRU vestiging in Wijnegem zijn deuren voor groot publiek. De kwaliteitsproducten en gepassioneerde metiers blijven de rode draad in het CRU-verhaal; de gezellige vierkantshoeve wordt ingeruild voor een karakteristiek, industrieel pand aan het Albertkanaal. Proef, ontdek en beleef, nu ook in Wijnegem.

Sterke locatie – “Kanaal”
CRU Overijse was een testproject dat een schot in de roos bleek. Het eerste jaar luisterden ze veel naar de klanten en op regelmatige basis werden de zaken scherp gesteld. Intussen ging CRU op zoek naar een nieuwe locatie. De oude Mouterij aan het Albertkanaal bleek een perfecte match. Kunst- en antiekhandelaar Axel Vervoordt nam de oude fabrieksgebouwen flink onder handen en doopt zijn project met de naam “Kanaal”. Het woon-en werkcomplex is uniek en eigenzinnig gezellig ondanks zijn strak, industriële karakter. Het complex draait om een verhoogde levenskwaliteit door wonen, werken, diensten en cultuur samen te brengen. En laat het nu net die levensgenieter zijn die CRU wil aanspreken. CRU wil de meerwaardezoekers pure producten laten ontdekken in een versmarkt waar alles draait om smaak, beleving en authenticiteit. Genieten van het alledaagse maar dan wel op zoek gaan naar het beste daarin.

Pure producten
CRU wil zijn producten op een pure manier presenteren. De koper moet weten wat hij eet en de authentieke smaak proeven zonder dat er extra behandelingen of toevoegingen aan te pas zijn gekomen. Zo is het vlees bij CRU ‘lekker eenvoudig, zoals het is’. De vleesbrochettes zijn bijvoorbeeld niet gemarineerd maar bestaan wel uit verschillende versnijdingen. Zo kan je bij de varkensbrochettes niet alleen de ham proeven, maar ook de carré, de spiering en het spek. Lekker eten hoeft niet hoogstaand of elitair te zijn maar gewoon goed zoals een croissant die naar echte boter proeft, verse vis gefileerd voor de ogen van de klant of de smaak van artisanale mosterd.

Over CRU
Wie door CRU wandelt, ontmoet gemotiveerde vakmensen en vindt kwaliteitsvolle producten en authentieke recepten. De versmarkt maakt voortdurend een selectie van goeie artikels die het CRU-label dragen. Zo volgt CRU de seizoenen en geeft het zijn producten de tijd die nodig is om te groeien of op smaak te komen: het brood rijst 48 uur, de vis wordt gevangen na het paarseizoen, de groenten en het fruit krijgen rustig de tijd om te rijpen, etc. CRU staat voor passie voor het product. Het is niet alleen een versmarkt, maar ook een ontmoetingsplaats om rustig te degusteren of te genieten.
CRU is alle dagen open, ook op zon- en feestdagen.
Meer informatie over de openingsuren vind je op www.cru.be